ДЕТАЛЕН ПРЕГЛЕД НА НАРАЧКАТА

Опис на услугата Износ

Вашата потрошувачка кошничка е празна!

Вкупно:   N0.00NGN
VAT @ 7.50%:   N0.00NGN
Gateway charge @ 1.50%:   N0.00NGN
ВКУПНО ПО НАРАЧКА:   N0.00NGN
НАРАЧАЈ ДРУГО


Secure Transaction  Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (18.234.255.5) од која сте и најавени.